På väg till möte med Bajen Fans

1/3 del av Kexligan finns representerad i Bajen Fans styrelse, alltså jag. I dag har vi möte med många viktiga frågor på dagordningen, inte minst det nya beskedet att det plötsligt planeras för en djurpark på Nya Söderstadion. Vi (BF alltså) har gjort ett uttalande om vad vi tycker om att dif planerar att flytta in på vår arena och vi kommer att fortsätta jobba med detta. (Läs uttalandet här).

Jag har suttit med i BF-styrelse sedan årsmötet i april och jag visste väl inte riktigt vad jag gav mig in på, men det har varit över förväntan kan jag konstatera efter några månader. Jag ansvarar tillsammans med Gustav, Tobbe och Jabbe för supporterfrågor och då bland annat att skriva uttalanden, göra flygblad, besvara påhopp mot supportrar i medierna etc. Det gillar jag och jag lär mig jättemycket hela tiden.

Som min styrelsekollega och medskribent på Hammarby fotbolls officiella hemsida nyligen formulerade så bra i sin blogg En plåtis från Bagis, så är det skönt att man har en hel del åtaganden kring Bajen nu när det är så mycket jobbiga känslor och oro kring de sista omgångarna i Superettan, att man har annat att fokusera på. (Gustavs inlägg här: Maktlöshet och ångest)

Sen efter mötet ska vi se nån match tillsammans på tv, klockan 20.15.

kanske att det kommer lite bilder på mina coola styrelsekollegor under kvällen..