T minus typ 25 timmar

Sitter på jobbet. Vi har haft höstmarknad och jag är helt slut. Datorn hemma är så full av virus att jag knappt törs åka hem. Dessutom är det förjävligt med trasig dator i kombination med noll kunskap om hur man rättar till det. Ska nog ringa en vän.

Det är match i morgon.

En match som jag har sådan svår ångest inför. Jag kan liksom inte tänka en enda positiv tanke just nu när det gäller Hammarby Fotboll. Det känns så skadat nattsvart. Jag brukar aldrig ha bekymmer att tänka konstruktivt och positiv men här och nu går min gräns för vad jag kan skapa själv. Nu måste de där spelarna ge mig lite ljus. De bara MÅSTE vinna i morgon.

Jag tillhör inte det gäng av hjältar som åker ner i morgon. Alla de som far land och rike runt för att stötta på plats är fantastiska. DET är förresten det lilla ljus jag har. Att supportrarna är så jävla bra.

Själv bänkar jag mig i TV-soffan med andra kex. Ångest, linssoppa och säkert en kaffelatte. Innan dess ska jag försöka hinna ner till Kanalplan och ge över det matbidrag som tillfaller juniorerna. Kanske också ge dem en lyckospark inför bortamatchen mot Göteborg i helgen.

K Ä M P A     H A M M A R B Y !!!!!