hjältar på läktaren

Det har sagts många gånger i olika sammanhang under säsongen, men det är värt att sägas igen och igen. Hammarbys klack har aldrig vikt ner sig. Det är svårt att hitta ord för att beskriva hur fantastiska alla supportrar varit och är, men att sammanfatta det med BÄST räcker kanske. Jag såg matchen mot Värnamo med vänner framför tvn och det var en ganska traumatisk upplevelse, fy fan vad dåligt vi mådde efter den matchen. Men vi var otroligt stolta och imponerade över våra grönvita vänner som åkt hela vägen dit och som stod på läktarna och gjorde allt vad som stod i deras makt för att få laget att ta tre poäng.

I matchen mot Jönköping Södra i måndags var det magisk stämning på Söderstadion. Jag tycker att vi lyckades bra med att få motståndarna att känna sig ovälkomna, att peppa i rätt lägen och sluta sjunga och köra Kämpa Hammarby när det behövdes. Nummer 12 hade en stor del i den fantastiskt viktiga och underbara segern.

Jag kommer inte att åka till Ängelholm, hade gärna gjort det men det är ett viktigt jobbmöte som jag bara måste vara med på. Men två bussar med hjältar kommer att åka från Stockholm.

Kolla in Flibbens senaste film från Värnamo. Kärlek och passion!

http://www.facebook.com/flibbensbajenfilmer