känslomässig berg och dalbana

Vilken vecka det blev, en känslomässig berg och dalbana. Känslan när Sebastian Bojassen med sista sparken räddade oss kvar i Superettan, kommer nog få Bajare att glömma. Det svartnade för ögonen och jag hade svårt att stå på benen. Jag satt på en krog på Söder och följde dramat. Och i min hjärna var det redan klart när Jönköping tog ledningen över Sundsvall, ett helveteskval väntade. Sorg och förtvivlan höll på att ta över hela mig – när det plötsligt kom, det där målet som förändrade allt. Det existensviktiga målet, som Bojassen själv uttryckte det.

Vi klarade det på målsnöret. Så jävla skönt. Lycka och lättnad. Vi undvek en katastrof och nu kan vi se framåt och uppåt.

Det blev många tårar, spänningar som släppte och fantastiska bilder från firandet på plats i Ängelholm. Läs Gustav Gelins blogg om Undret i Ängelholm och varför vi firade som om det vore SM-guld.

Den känslomässiga berg och dalbanan började i måndags med den fantastiska 5-2 segern mot Jönköpings Södra. Se Flibbens film från den matchen och njuuuuut: