Sören – nej tack!

Vistelsen i London tog hårt på mig. Med hem följde bacillen from hell och har sedan dess parkerat i min mage. Inte önskvärt, så att säga.

Läser på morgonkvisten ett gäng olika forum och ser att det finns folk som nämner Sören Cratz i drömmarna angående ny tränare. På det svarar jag ”nej tack”. Sören är naturligtvis en hjälte och kommer så alltid att förbli men vet ni, jag är helt övertygad om att han inte är rätt person att leda laget.

Jag baserar det mycket på hur Sörens karriär sett ut efter guldet. Han har ju inte  direkt lyckats i någon annan förening och tränar nu Norrköpings juniorlag. Jag tror att nyckeln till framgången 2001 var kombinationen Sören/Dennerby. Åtminstone drar jag den slutsatsen utifrån de träningar jag såg det året. Det var 2001 som jag började hänga på Årsta, inte alls i den utsträckningen som jag klänger mig fast där nu, men såg i alla fall ett gäng träningar det magiska året.

Vem vill jag då ha?
Vet-i-tusan. Faktiskt. Det känns så himla svårt och frågan är väl också; vem fasen vill träna oss? Alla borde ju vilja träna Hammarby men det känns inte som att det är så just nu.  Jag tror att vi behöver rutin nu. Men också någon som är bra på ledarskap. Som vet hur man får ut det mesta av en grupp. Det känns som att det är på grupp-planet vi har mest att hämta ur dagens trupp. Det som nu återstår av den.. 🙂

Vi har onekligen en spännande silly-säsong framför oss… Hoppas de jobbar stenhårt på tränarfrågan och löser den så fort som möjligt. Det ryktas ju att Mats Gren befunnit sig på läktarplats vid ett par tillfällen? 

Forza Bajen.

…. och stort tack Flibben för dina fantastiska filmer. Älskar’t!