lättklädda bloggare

fick en käftsmäll i dag. hård och onödig.

i ett eftermiddagssammanhang berättade jag om årstakexbloggen. var stolt och glad över att vi nådde 1000 besökare en dag. för mig som inte är expert på hammarbyitisk historik eller statistik, utan mer är en aktiv och glad supporter, fanns inga andra tankar än att den här bloggen agerade för eget nöjes skull. pernilla och anna, tjejerna med vansinnig Hammarbykoll, levererar det mer seriösa och informativa.

i vilket fall som helst så berättar jag att vi är tre tjejer som driver bloggen. då kommer den:

”aha. lättklädda bilder också?”

om jag inte haft en shrek att ansvara för hade jag dragit en Staro i huvet på snubben som kläckte ur sig denna extremt osmakliga kommentar. 2011, Johanneshov. jag satte upp ett finger i luften istället. tittade ner i bordet och skämdes inombords. skämdes så jävla mycket. sen den kommentaren fälldes, har jag funderat över betydelsen i den.

om en blogg startas av tre snubbar ställer ingen den frågan. inte ens jag, som ändå älskar både nakna och påklädda män skulle ställa en så korkad fråga. det kommer aldrig att höra till sammanhanget. men, det som slår mig än mer är, att i relation till ett av mina första inlägg på den här bloggen: ”att hitta hem”, så blir helt sonika de känslorna jag beskriver i det inlägget, känslor som handlar om att jag fick kämpa mer för att jag var tjej, bekräftade. jag fick kämpa för att bli respekterad och för att få folk att förstå att jag hade ett genuint intresse och engagemang i Bajen. för att JAG ÄR TJEJ.

äh. skit samma. vet inte vad jag ska skriva. jag skäms än. å hans vägnar. jag utgår dock från att det var en groda som slank mellan hans läppar. en groda som nu hittat sin rätta väg tillbaka till nåt skitigt dike nånstans på öfre, anno 1602.

ska fråga upphovsmannen och författaren till en av de absolut bästa Bajenbloggarna ”En plåtis från Bagis” (en ung stilig man), om han fått samma fråga om lättklädda bilder.

http://nyheter24.se/blogg/hammarby/