twitter som sällskap och seger i bandyn

i går stod bandy Hammarby-Västerås hemma zinken på Bajenschemat. men ynklig med halsfluss blev det tv-soffan och dålig landskamp byttes ut mot Idol och uppdatering från bandy och hockey via sociala medier.

det var spännande faktiskt att läsa vänners uppdateringar från matcherna på twitter och facebook – imponerad av att folk lyckas förmedla så mycket känslor på de där 140 tecknen eller vad det nu är man får skriva i en tweet.

vilken vändning av Bajen på Zinken! – från 1-4 och matchstraff till 5-4 och seger!. Stefan Erixon gjorde det avgörande målet i sista minuten.

klart man velat vara där, men ibland får man ge upp helt enkelt. och hur som blir det alltid lite lättare att andas efter en bajenseger.

hockeyn var också spännande, men tyvärr vann Trångsund med 6-5 efter förlängning och det efter att Bajen lett med 5-3 när det nästan var slut.

jag har haft twitter i flera år, men som jag skrev någon gång tidigare så gillar jag det mer och mer för varje dag, och i går kväll var det bästa sällskapet. mycket tack vare alla grönvita vänner som jag nu följer.

och plötsligt i går dök ännu en grönvit stjärna upp i flödet. grymt kul.

se Sinans twitter här. Johannes Hopf har hållit igång flitigt på twitter länge nu. Kolla här.