Intryck efter mötet

Hemma igen. Det är onekligen inte helt lätt att mobilblogga live. Myyyycket stavfel och märkliga meningsbyggnader. Sorry vänner! Tur att det här bara är en blogg.
Mötet var skrällfritt och rätt tråkigt. Inga överraskningar. Fortsatt jobbigt budgetläget, but what else is new?

Jättesynd och tråkigt att inte någon från sport-sidan fanns på mötet. Känns inte helt okej egentligen.

Hade själv ett par frågor som jag så här i efterhand borde ha ställt. Min oro finns ju fortfarande kvar gällande talangutveckling och ledarskapsfrågor. Men jag tänker att jag får väl se till att undersöka det på annat sätt än i öppna mötesforum. Där det väldigt tydligt märks att många vill höra om A-lagsverksamheten. Själv tycker jag att det var lite ”Äntligen” över att föreningssidan fick så stort uttrymme. Det är en så jävla viktig del av vår verksamhet!

Oroväckande tyst på tränarsidan fortfarande. Vill inte, vill inte, vill INTE ha en amerikansk tränare…..

Nya AEG-anställde säljaren Jonny gjorde ett sympatiskt intryck! Brukar inte gilla säljartyper alls, men den här killen kändes riktigt stabil. Han har sannerligen viktiga uppdrag framför sig! Kämpa Jonny! 🙂
Det låter ju lovande att samarbetet mellan Styrelsen och AEG är bättre nu än tidigare och att de som representerar Hammarby där känner att AEG visar engagemang. Det är bra, med tanke på att AEG så att säga har en heeeeel del kvar att bevisa innan jag tror att dem vill oss väl…

Ett bestående intryck jag har är att Hertzell måste sluta att försöka skämta. Jag blir provocerad då det känns som hans putslustiga försök mest bara mynnar ut i platta fall och som jag ibland också upplever som rena härskartekniker. Om min chef hade pratat om mig på samma sätt som han (Som chef) pratade om sina anställda i A-laget så hade blivit riktigt jäkla förbannad på min chef. Så det så. Jag hade hellre velat att han sa ”Säsongen blev inte alls vad vi förväntat oss. Men jag som ordförande lovar att ta mitt ansvar och utvärdera det gågna året ordentligt och därefter ta ansvar för att de misstag som gjorts inte upprepas”. Att börja göra liknelser med att vårt A-lag är Tjuren Ferdinand som sitter och luktar på blommor.. Njaaa… nej tack, sånt inger inget förtroende hos mig. Alls.