Ideella krafter

I går kväll var det dags för den traditionella säsongsavslutningen för oss som sitter i redaktionen för hammarbyfotboll.se. Vi brukar ses en kväll i december på Kvarnen, bli bjudna på middag och summera säsongen. I år blev det lite annorlunda, vi bjöds istället till Gröna Jägaren tillsammans med alla andra som jobbar ideellt för Hammarby Fotboll och de som ansvarar för publikvärdar, volontärer och hemsidesgänget.

Rickmer, Putte och Love höll tal, tackade alla och delade ut utmärkelser för speciella insatser. Love delade ut ett extra tack och en matchtröja till Kaj som filmat alla HTFF-matcher. Motiveringen löd ungefär: ”om det stundtals varit tufft för oss att följa a-laget, så har det varit än tuffare att bevaka och följa HTFF..”

Det blev en riktigt kul och trevlig kväll, stundtals ganska galen, som det brukar bli när så många Bajare festar loss. Som alltid delades många historier och minnen. Galnast blev det när kareoken startade och vi blandade oss med Gröne Jägarnstammisarna. På scenen blandades oupptäckta stjärnor, med hårdrockskillar som nog kisade och såg framför sig en fullsatt arena och rökmaskiner, och en och annan som sjöng hellre än bra. Stundtals blev det allsång och dans.. jo men galet, galet kul sammanfattar ganska bra. Ingen dokumentation från det dock, medvetet.

Jag är, som jag skrivit förut, väldigt stolt över att vara en del av hammarbyfotboll.se-redaktionen. Jag älskar det och tillsammans med mitt övriga engagemang för Hammarby är det är en stor och viktig del av mitt liv!! Men det har varit två tuffa säsonger och inte helt lätt alla gånger att samla kraft för att göra sina uppdrag, när man varit så sjukt besviken över en del spelare och andras prestationer. Men att ge upp har aldrig funnits på kartan. Och en kväll som igår fungerar väldigt peppande och jag ser verkligen fram emot att få göra intervjuer med alla nya spelare nästa år.


Göran Rickmer höll tal


Hans-Olov Öberg höll tal för hemsidesredaktionen och tackade Love..


..med en present


Nästan hela hemsidesgänget