gott nytt år alla grönvita vänner

gott nytt år alla nya och gamla grönvita vänner!

Jag kommer att fira in det nya året på ett flygplan på väg till Latinamerika. Klurar lite  på hur många tolvslag jag får fira, men blir bara snurrig när jag försöker räkna ut det, mer än ett blir det i alla fall. Jag ska hälsa på två av mina bästa vänner, en som bor och pluggar i Santiago i Chile och en annan som bor i La Paz i Bolivia. Det känns lyxigt med tre veckors semester så här i januari och underbart att få komma till värmen!

När jag kommer hem är det inte långt till Bajenkvällen och vi är en bit närmare fotbollssäsongen. Träningen för a-laget har kommit i gång då och det ska bli så grymt spännande att se den nya truppen. Jag längtar så galet mycket efter fotbollen.

Sportsligt var ju 2011 ett skitår ur grönvitt perpektiv, men som så många andra (inte minst Pernilla i sin summering på Svenska Fans) var det på andra sätt ett fint Bajenår. Med Bajenfans som vaknat till liv och vuxit till att bli en stark kraft att räkna med tillsammans med de andra grupperna. Supporterengagemanget har varit helt fantastiskt i år!

Sen personligen har jag som alla andra många både fina och smärtsamma minnen från 2011, från bänken på Årsta, läktarn på Söderstadion, bortabussar och dåliga Csportssändningar – och det viktigaste av allt är ju att alla dessa minnen är knutna till de människor man haft omkring sig. Syrran, brorsan, alla som kollar träningarna på Årsta, Bajenvänner man inte ens vet namnet på, BF-gänget och inte minst kexen. Så mycket gemenskap, värme och kärlek.

gott nytt år!