februarikvällar

Jag och många med mig upplever den här tiden på året som kanske den tuffaste ur en del perspektiv, med kylan, mörka kvällar, rapportskrivande och bokslut. Värk i leder och långa dagar framför datorn på kontoret. Som en lång transportsträcka mot våren. Medan det för andra är bästa bästa tiden, med skid- och snowboardåkning och vackra vinterpromenader. Och bandyn såklart, och där är jag med!

Men det finns mycket som förgyller denna period även för oss som inte älskar den, som sätter guldkant på tillvaron. Som i går när jag efter jobbet träffade två grymma vänner på ett varmt café vid Björns trädgård för att sen åka hem till en annan fin vän där jag kunde krypa upp i soffan framför den öppna spisen och bara vara. Och som ikväll när jag ska gå med bästa lillebror på Spamalot på Oscarsteatern och först äta veganpizza på Tevere vid Nytorget. Samtidigt är det Bajen Fans-medlemskväll på Gröne Jägaren, så kanske ansluter vi dit efter.

Och som i morgon när det är dags för Bajenkvällen, den fantastiska grönvita festen på Hovet.

När jag kollar i kalendern ser det faktiskt ut just så, att det händer en massa roliga saker under hela februari, både när det gäller Bajen, jobbet och inbokade kompisträffar.

Och så hoppas jag på många söderfikor och mycket soffhäng framför öppna spisen på Gullmars Corner.