Alltid avskyvärt att förlora mot DIF

Det var U21-premiär igår. Det var jävligt kallt. Och spelet värmde inte heller. Minst av allt värmde det faktum att DIF i första halvlek hade 2 skott på mål och gjorde fyra baljor. Typ så var det. Djurgården var bättre än oss, men 5-0 (som matchen slutade) tycker jag inte visar hur matchen såg ut. Två ganska billiga straffar fick man dessutom. Samtidigt som våra hjältar tyvärr tokbrände sina frilägen. För det saknades inte chanser. Både Lincan, Schuler och Victor Söderström hade jättechanser men satte samtliga i burgaveln.

Upp på det igen bara. Själv planerar jag att ta mig bortåt Eskilstuna på fredag när juniorerna premiärspelar. Förutsatt att det där förmodade snö- och regnvädret ändrar på sig. Det känns lite som att jag är färdig med att stå och frysa bredvid planen för den här sidan av sommaren. Ge hit lite värme.

Jag gjorde en intervju med Gregg igår. Dagens kvällsprojekt blir att skriva rent den. Generellt så hatar jag att höra min egen röst på band. Den här gången ska jag dessutom behöva lyssna på mig själv prata tafflig engelska. Härliga tider!

Peter var på Kanalplan och fotograferade i det inte allt för tacksamma ljuset. Tack för att vi får låna dina bilder!

Detta bildspel kräver JavaScript.