Jamen då så.

Tre sköna poäng. Tre groteskt jävla viktiga pinnar.

En fantastisk inramning. Tifogruppen är mina stora hjältar! Det ni presterade idag var helt fantastiskt. Så vackert. Jag förstår att det är oceaner av tid som ni har lagt ner på det men ack vad snyggt det var. Tack, tack, tack!

Ett vilt kämpande lag. Med betoning på lag. Håll med om att det är en sanslöst skön känsla att se Hammarby prestera som grupp. Att man tar jobbet för varandra. Att man sliter som djur inte bara för sin skull, utan även för sina lagkamraters.

Trollgubbefötter som underhöll. Som visade rutin och som visade magi. Rynells sista tjugo minuter var magiska. Som han lekte. Som han visade vägen. Inte annat än att man blir kär.

Ni vet, jag håller ju HTFF och dess spelare så varmt om hjärtat. Att då Sebastian Bojassen kliver in och på sättet han gör det. Matchvinnare. Språngnick. Tack för det Sebbe. Jag skulle vilja påstå att Markus Törnstrand gör sin bästa match i Hammarby idag. Fortsätt så Mackan.

Jag skulle kunna fortsätta länge. Men hungern är stor. Dags för en sen middag. Jag ska avnjuta den till reprisen av matchen. Efter det återkommer jag kanske med mer.

På dagens stora minussida hamnar naturligtvis det som nu körs på Aftonbladet. Att en kvinna ska ha blivit våldtagen på en av Söderstadions toaletter. För jävligt. Jag känner mig bestört och chockad. Vidrigt.