Om att få

Ni vet. Jag har skrivit massor om det. Mycket i mitt liv är upp och ner just nu. Och ni vet också vad man bäst behöver om livet går en lite emot. ENERGI.

Jag har väl sällan fått så mycket energi som ikväll. Jag är helt lycklig över att ha sett mitt älskade Hammarby skicka hem Brommapojkarna utan poäng. Att få se Lallet göra mål. José klacka, Rynell smeka fram passning som en gud.

Att se Theorin stänga igen. Att ännu en gång uppleva det sjuka i att se Sebastian Bojassen som målskytt och matchvinnare. Och att uppleva Johannes Hopf som en jätte med lås och bom.

Att dessutom få göra det bland vänner. Det är lycka.Att dessutom då få avsluta kvällen med att göra en intervju med en segerrusig Lallet gjorde inte min dag sämre. Intervjun hittar du här.

Jag lär inte kunna somna. Jag lär vara trött som fasen i morgon. Men vet ni, dagar som den som väntar längtar jag efter. Som mellanstadielärare på en skola i just Bromma. Där så gott som alla kids lirar fotboll i det där rödsvarta laget.

Så jävla skönt att glida in med ett kaxigt leende. Dessutom med stolthet i bröstet. Det är inte bara segern i sig som gläder mig. Det är sättet de gör det på. Hur de jobbar ihop som ett lag. Hur de visar hjärta, glädje, kampvilja och jävlaranamma. Blandat med fantasi och kreativitet.

Jag är alltid lycklig över att jag är Bajare. Men att en sådan här vår, när jag själv behöver det som allra mest, även FÅ energi av Bajen. Då blir jag ännu lite lyckligare.

Det enda förbättringsområde jag ser just nu är faktiskt vi i klacken. Vi kan bättre än det vi presterade i själv. Dags för en uppryckning på den fronten.

Tack känns en smula futtigt en sån här kväll. Men det får avsluta den här dagen. TACK HAMMARBY!