tack Jabbe och grattis Seb!


Jabbe avtackades igår efter nästan ett år (1 maj) som ordförande i Bajen Fans.

I går sammanträdde Bajen Fans styrelse för att utse efterträdare för Jabbe och Tuppen som lämnar ordförande- och vice ordförandeposterna på grund av att de börjat arbeta för Hammarby. Jabbe för fotbollen och Tuppen för handbollen. Jag erkänner att jag varit orolig från att jag hörde att Jabbe skulle kliva åt sidan, jätte orolig. Men nu är jag lugn och glad efter att Sebastian Zebster Kuijipens valts som tillförordnad ordförande och Michael Öhman går in som vice. Jag är faktiskt helt säker på att det kommer att bli väldigt väldigt bra. Det kändes direkt att de är beredda att ta det ansvar som krävs och alla i styrelsen står bakom det till 100 procent.

Men jag kommer att sakna Jabbe i styrelsen jättemycket. Ärligt talat har jag inte riktigt fattat att han ska lämna. Men det känns samtidigt fantastiskt bra att ha honom på Hammarby fotbolls kansli i SLO-funktionen. Hans uppgifter där blir, citerat från hemsidan ”att utveckla samverkan mellan klubb, supportrar och klubbens omvärld för en konstruktiv supporterkultur”. Och för det känns ju Jabbe klockren. Tuppen sitter kvar i styrelsen.

Så tack Jabbe för ett fantastiskt bra arbete som Bajen Fans ordförande och välkommen som ny ledare för Sveriges största supporterförening Zebster!!


Seb och Micke kommer att bli grymma som ordförande och vice