Bajen Fans, fjärilar i magen och flibbens senaste film

Medlemskvällen på Jägaren i går var trevlig och en ganska lugn tillställning. Jägarn bjöd på alkoholfri öl, vilket uppskattades mycket vid bordet där jag satt eftersom majoriteten av oss körde nyktert av olika skäl.På scenen intervjuade Gustav Gelin Bajen Fans nya ordförande Sebastian Kuijpens och vice Michael Öberg.

Som alla andra har jag en konstig känsla inför söndagens match. Har noterat att vi alla hanterar de här framgångarna vi fått uppleva under säsongens första omgångar på olika sätt. Några med ironi, andra är livrädda att jinxa och vågar knappt njuta medan somliga fått hybris och menar att det är klart att det här håller hela vägen. Jag tillhör dem som baserat på någon sorts sannolikhetsteori försöker ställa in mig på en första förlust. Men ändå inte. Varberg hemma. Som det ser ut nu så borde vi ju.. eller..!? Tankarna snurrar och fjärilarna i magen har kommit extra tidigt och det känns inte som att de kommer att lämna innan söndag. Ska försöka sluta spekulera om det ovissa. En sak är säker i alla fall. På läktarna vinner vi. Över 10 000 biljetter sålda nu. Helt jävla galet underbart.

Jag har kommit igång med mina intervjuer till officiella hemsidan nu och i går kom min senaste artikel upp, en intervju med Mikael Rynell i vår artikelserie Personligt. Jag älskar att göra de där intervjuerna och speciellt nu när stämningen nere på Årsta IP är så bra. Det känns som det var längesen den var det och som jag sagt tidigare blev det ju inga sådana personliga intervjuer alls under den sista tiden förra säsongen, det passade sig liksom inte. Jag har saknat känslan att gå ner för backen där och möta taggade spelare, ledare och supportrar. Att höra skratt inifrån matsalen, att se glöden i spelarnas ögon när de berättar om hur peppade de är inför nästa match. Att se att de verkligen längtar. Jag längtar efter att göra nästa intervju.

I natt publicerade Albin – flibbens bajenfilmer – sin film från Brage och gjorde oss alla lyckliga än en gång.

Se och njut så ses vi i tunneln och på Söderstadion på söndag!