Kanalplanshäng

Uppdatering ett par timmar efteråt:
Det var Christoffer Hansebjer som gjorde alla tre målen idag. Jag gav ju tvåan till Palmén här nedanför men enligt rapporter var bollen redan över linjen när William petade till den.
Juniorerna gör ingen riktigt bra match, men vinner ändå med tre-noll och leder serien. Nu är det ju inget självändamål att leda serien när man pratar om talangutveckling. Det viktigaste är ju att just utveckla spelare. Och där har väl tränarduon lite att fundera kring då det egna spelet inte varit något vidare att hurra för de senaste två matcherna. Vad det beror på är svårt som åskådare att avgöra. Kanske är det ovanan vid det ganska tunga matchandet med flyttad fajt och U21 som gör att spelare är slitna.

Något som faktiskt oroade mig lite idag var att det var så himla tyst på planen. Att det nästan bara var Adrian i målet som hördes. (Bra med hållen nolla!!).

Här finns det lite för tränarduon att jobba på, åtminstone som det ser ut från min horisont på andra kanten! 🙂

——-

(Läses med fördel nedifrån och upp om man vill ha det i kronologisk ordning. Det blir så här när jag uppdaterar bloggen i realtid under match. Absolut enklast för mig att uppdatera överst i befintligt inlägg. Svårt att läsa i efterhand, jag vet)

Matchen slutar med 3-0 seger för Hammarby. Andra halvlek var bättre än den första utan att det för den sakens skull var en bra match alls.

I den 83e gör Stoffe Hansebjer 3-0. Ett bra anfall som startar när Falkenstrand bryter långt ner i banan, passar Stoffe som byter känt till Palmen. Bajen anfaller med flera spelare, Wille tar sig förbi sin duktige försvarare. Inspel till Mackan där bollen i nästa läge, när det nästan kändes försent, hamnar hos Stoffe som med kort ansats snabbt nyper till. Bollen smiter in bredvid stolpen. Bra Stoffe!

William Palmen gör 2-0 i den 71a. Han stöter in en boll som Hansebjer sånär fick in själv. (Eller om bollen redan var inne och i så fall Stoffes) Hammarby kontrollerar matchen här i andra utan att för den sakens skull spela sitt bästa spel.

Bajen tog ledningen i den 43e minuten på en kontring där Addi Holmberg blir frispelad av en VSKare från halva plan. Addi spelar elegant in till Christoffer Hansebjer som helt ren gör det han ska. Kallt, välplacerat skott. Otagbart för gästernas målvakt.

image

Vi är en tapper skara som parkerat på träläktaren nere på Kanalplan. Juniorerna möter Västerås.

Mållöst med halvtimmen spelad. Nu började det regna. Spelet, hittills, värmer inte….