Bubbelfredag

Hej hej, hallå dagboken!

Idag är det fredag i mitten av november. Åtminstone känns det höstlikt när man sneglar ut. Vilket jävla skitväder. Enough said.

Jag sitter här med ett glas gott bubbel, nymålade naglar och redo att strax bege mig på ett roligt kalas. En mycket god väns pojkvän har releaseparty för deras enormt seriösa EM-låt. Haha. Ett skönt gäng grabbar som flera mästerskap i rad gjort sin egen mästerskapslåt. Och naturligtvis även åkt på mästerskapen.

Jag ser fram emot EM. Men jag längtar inte. Det är en kul grej och jag lär inte missa en enda match, men ändå.. det är något som saknas. Nerven, passionen. Jag brinner inte alls för landslaget på samma sätt som jag brinner för Hammarby. Inte ens samma planet.

I morgon ska jag förhoppningsvis orka ta mig ner till Kanalplan för att se junisarna klockan 13… Ulrika var en ängel och bokade bort på Läckerbiten för matchen.  Skönt, hade inte pallat att se matchen själv.

Jag åker inte ner till Skåne. Det är för långt när läget är som det är på hemmafronten. Jag behöver hålla mig på hemmaplan.

Ett glas bubbel, lite nagellack och en ny klocka på armen. Tror fan att det här blir en bra kväll.

🙂

Forza Bajen!