Energifullt

Vaknade i morse med en väldigt obekant känsla i kroppen. Jag var pigg. Jag var peppad och fullkomligt utsövd. En känsla jag inte haft på flera månader.

Det har blivit en dag där jag tagit tag i saker som jag lagt på vänt. På hög. Förträngt och förnekat.

Idag har jag skurat, fejat, strykt kläder, torkat golv och torkat golvlister. Undrar hur länge sen det var jag torkade element och just golvlister. Alldeles för länge sen.

Känslan när allt är klart och lägenheten skiner är obeskrivlig. Snart har jag dessutom tvättstugan. Prio ett då är att äntligen ta tag i mina joggingskor. De där dojjorna som fått parkera på balkongen ända sen incidenten med den flygande currydressingen i onsdags. Det går inte att ha skorna inomhus. Det luktar så oerhört starkt. Lyckades ju med bedriften att kliva på en dressingtub ute i skogen när vi orienterade. Det gula kletet flög upp över skon och benet och jag gjorde jämförelsen med bebiskräks. Så såg det åtminstone ut.

Men nu ska det tvättas bort.

Jag har funderat rätt mycket på matchen igår. Kommer inte fram till något vidare klokt. Mer än att jag nog är mer nöjd i dag med en pinne än i går. Ängelholm borta är inte det enklaste.

Dagens enda lilla motgång var att jag upptäckte att jag missar juniorderbyt mot AIK nästa lördag. Då är ju vi i Degerfors. Jag gillar inte krockar, ett dugg. Men den här gången blir det prio A-laget.

Bara svensk musik på spotify hela dagen. Skrivit lite till matchprogrammet, sorterat lite bilder och börjat planera sommaren. Har ju ett långt, härligt sommarlov runt hörnet. Tänker mig att jag ska spendera en hel del av det lovet nere på Årsta. Förhoppningvis ska jag göra lite intervjuer då också. Lite sådana där längre, som tar mer tid…

Konstant hållen tumme för att Mias lägenhetsvisning var välbesökt. Och att det snart börjar en sjuk budgivning. För det är hon värd.

Hur ser er söndag ut?