Bottennapp i U21

Det var upplagt för en trivsam start på helgen med match på Kanalplan redan klockan fyra en tisdag. U21-match mot Brage.

Hammarby ställde upp med i stort sett ett juniort lag. Fredrik Forsbergm född -91, äldst på planen.

Det var en rätt medioker match vi fick se. Brage spelade bra. Även de såg ut att ha en ung trupp med ett par tillskott av äldre, mer erfarna spelare medan Hammarby aldrig alls fick igång det egna spelet. Det blev alldeles för mycket slarv i passningsspelet och i kombination med dålig rörelse gick det som det brukar när läget är så. Motståndarna vinner mark.

Brage tar dessutom ledningen ganska så omgående i matchen. Redan efter ett par minuter får Kevin Angleborn vittja sitt nät. Något han dessvärre skulle få göra tre gånger.

I den andra halvleken gör Bajen en del byten, viss ny injektion tillförs och mot slutet av fajten så kan just Fredrik Forsberg reducera med ett läckert skott. Dock ingen bra dag på jobbet för killarna i U21. Däremot var det som vanligt att läktarhänga med skönt folk.

Jag har svårt att lyfta några spelare alls då jag inte tyckte att någon höjde sig över mängden.
Glad nationaldag på’er. Vad man nu gör en gråmulen dag som denna. Själv ska jag hänga med brorsbarnet idag. Det ser jag fram emot.

Lördag. Längtar till lördag. Ska bli underbart att få vara med och färga Centralen och Degerfors helt grönvitt.