att missa hemmamatch

Har pusslat i hop vårens och sommarens aktiviteter så att det i största möjliga mån skall passa Bajens spelschema. Jag åker ju inte på alla bortaresor, men vill ju helst inte missa någon hemmamatch. Men jag har inte lyckats helt i år heller, så på lördag kommer jag inte kunna vara på plats.

Jag ska vara på ett tredagars seminarium om Palestina/Israel i Sjövik i Dalarna och det ska bli jättekul. Vi har gäster från både Palestina och Israel, från flera andra länder och framför allt är där deltagare från hela Sverige. Det är tionde året jag är med och det är en av årets höjdpunkter. Som ett vuxenläger där alla jobbar med Palestina på något sätt. Vi bor på en jättefin folkhögskola nära vattnet, så det brukar bli häng vid brasa på kvällarna och bad om vädret tillåter. Sen brukar maten vara gudomlig.

Ändå vet jag att jag kommer att sitta med en klump i magen när det är avspark på Söderstadion på lördag, känna att jag skulle velat vara där. Kommer naturligtvis fixa så att jag kan se matchen, och förhoppningsvis vill fler kolla. Men ja i 90 minuter kommer jag känna att jag är på fel plats.