Matchförberedande promenad

Vaknade vid halv två  i natt och såg det så glasklart framför mig. Hur vi släpper in ett herrejössesmål och står som stenstatyer när motståndarna fintar bort oss. Det märkliga var att det var Zlatan som gjorde mål i en Trelleborgströja.

Jag satte mig upp i sängen. Lätt kallsvettig. Ljustavlan hade dessutom visat 3-0. Vidriga mardröm.

Försökte skaka av mig drömmen. Gick upp. Är hemma på Munsö. Tystnaden. Inte riktigt mörkt så här i midsommartider. Fast det är mitt i natten så finns ljuset där. Det är häftigt. Men tystnaden låg som en filt över nejden.

Stod där på furstubron och lyssnade. Hörde lite prassel i buskarna på andra sidan vägen. Förmodligen rådjur. Det kryllar av dem. De och vildsvinen. Samt myggen. Det var myggen som fick mig att gå in igen.

Efter en stund gick jag och la mig igen. Somnade om.

När jag vaknade sken solen. Ledighetskänsla i kroppen. Bestämde mig för att starta dagen med en långpromenad. Bra musik i lurarna. Solsken. Klarblå himmel och sommarlov. Stunder när det knappast kan bli mycket bättre.

Det är så vackert här ute. Hemma. Mardrömmen från natten var borta. I stället fylldes jag av en känsla av att det ikväll kommer att gå bra.

Mia och Anna har aldrig varit här ute. Än. Jag måste se till att plocka med tjejerna hit ut. Det är sådan stor del av mig.

Det får bli lite bilder från morgonens promenad istället. Förväntan kring stordåd. Det kommer att gå bra ikväll.

Detta bildspel kräver JavaScript.