Apotek Diskret?

Denna måndag har varit extremt tråkig. Jag har knappt gjort något vettigt alls. Fastnat i självömkan över gårdagens pissmatch. Läst en tafflig svensk deckare. Sett en värdelös film. Kollat ett avsnitt av engelska antikrundan. Ja ni fattar.

I min bil låg ett viktigt papper till färdtjänsten som jag skulle få iväg åt farsan. Så till sist var jag tvungen att gå ut. Bara för att mötas av en parkeringsbot på bilrutan. Suck. Hade helt förträngt att det ju var måndag. Skit i samma, bara att ta.

Klockan var kvart i sex och jag bestämde mig för att smita in på apoteket tvärs över gatan för att köpa lite nödvändigheter. Tandtråd. En hudkräm. Och kondomer. Från början ingen som helst grej för mig, jag menar, jag kan ju inte vara den enda som handlar sånt.

Kassan strulade lite så kön var lång inne på apoteket. Väl min tur slog den medelålders expediten in mina varor och tittar på mig och säger att det blir 198 kr.

Jag börjar hala fram mitt kort varpå hon säger, lite för tydligt och alldeles för högt:

– Jag ser att du ska ha kul ikväll. Hoppas det blir trevligt!

Dessutom blinkade hon med ena ögat mot mig. Och jag garanterar. Alla inne på det där apoteket hörde vad hon sa.

Jag dog.

Jag pep ur det där Apoteket som en generad tonåring men kunde inte låta bli att börja fnissa för mig själv. Väl hemma berättade jag om skämsdöden för både Anna och Mia på facebook-chatten.

En av dem krävde att jag skulle blogga om det. Ni kan ju gissa vem.