återhämtning

Trots att jag som vanligt tillhörde en av de få nyktra på Bajen Fans-bussen i går, har jag varit helt slut i dag. Tagit det lugnt, suttit i solen, ätit sushi och glass. Det är en stor anspänning att åka på bortamatch. Så många olika känslor under ett och samma dygn. Hopp, förtvivlan, glädje, underbar gemenskap, frustration, sorg, förtvivlan igen, rastlöshet, irritation.. typ så. Kanske inte så konstigt att man behöver en dags återhämtning. Speciellt när vi inte vunnit.

Känner mig som de flesta andra enormt besviken över resultatet. Svårt att glädjas alls över en poäng när vi som nu har kniven mot strupen. Men som alltid greppar man efter det positiva, och ja en poäng är såklart bättre än förlust och nog såg spelet lite bättre ut än de senaste matcherna. Ger upp den här säsongen gör jag inte än och nu får vi hoppas på förstärkning i anfallet.

Fantastiskt att vi var över 800 bajare på plats. Och det var riktigt bra drag på läktaren.

Nu är det uppehåll och det kommer att kännas tomt. Men jag har en spelarintervju att skriva klart och om någon vecka är de ju igång och tränar igen. Så det lär nog bli en del Bajen under semestern ändå.

Albin/flibben och Gabbe på BF-bussen