Kexbloggen – politisk?

Kexbloggen.

Det pågår något slags reflektion i ett annat forum huruvida Kexbloggen är politisk eller inte. Vill ge en kommentar kring det.

För det första är inte Kexbloggen en uttalad enkelspårig Hammarbyblogg. Det har vi varit tydliga med från första stund, och så kommer det att förbli.

Vi är tre kvinnor som har ägandeskap om den här bloggen.

Tre kvinnor med olika livsstilar, olika åtaganden inom så väl hammarbysfären som den övriga sfären, olika politiska inriktningar, olika tankar och åsikter, olika liv med olika saker att berätta.

Vi gillar olika.

Däremot förenades, och förenas vi genom Hammarby, och det var så tanken om bloggen föddes.

Kexbloggen är en livsstilsblogg där vi behandlar allt från sportsliga intressen till semesterkuriosa till familjerelaterade inslag. Vi avgör vad vi vill skriva om, och vi gör det med glädje och förhoppning om att våra läsare gillar en del av innehållet.

Vid uppstarten för bloggen sattes egentligen en enda regel, och den handlade om grovt språk. Vi skulle inte använda ett alltför vulgärt och hårt språk.

Vad gäller innehållet var himlen öppen och inga begränsningar sattes.

Livet på nätet är valfritt. Och lika stor som valfriheten är gällande det vi skriver här, lika stor är valfriheten gällande huruvida man väljer att läsa oss eller inte.

Just det. För det andra!

Nej, Kexbloggen är inte politisk. Däremot kan självklart olika ideologier med tillhörande tankar inrymmas i delar av texter och inlägg. Allt vi gör bygger väl på diverse ideologier och förhållningssätt till liv och mening?

Väl mött.