Sommarhäng

En vanlig tisdag. Vänner från förr.

Vi var åtta gamla gymnasiepolare som sågs. Spenderade kvällen i mitt vardagsrum med mat och vin. Sjukt mycket skratt och minnen från förr. Det är 20 år sen vi tog studenten i år. 20 jävla år. Vi ses absolut inte särskilt ofta, men de gånger vi gör det slås vi snabbt över att det går fort att gå tillbaka. Hitta roller från förr. Jargongen, skämten, värmen.

Jag hade turen att ha en riktigt bra gymnasietid. Det var tryggt, roligt och galet. Jag har bara goda minnen från den tiden. Antar att det är därför det fortfarande är så roligt att ses.

Mitt hem ser ut som ett smärre slagfält. Gästerna har gått hem. Jag sitter här och ler brett. Nöjd.

Det är fint med vänskap. Det är roligt att det håller över tid.

Ett väldigt viktigt beslut fattades ikväll. Att det blir gemensam 40-års fest nästa år för mig och Micke. Vi körde 30-års kalaset ihop. Det var otroligt lyckat. Kanske är vågat att utmana det roliga med att försöka överträffa det. Å andra sidan vet jag att det kommer att bli bra. För under de år som gått sen då har jag lärt känna så otroligt mycket sköna människor. Många tack vare Hammarby. Många som idag är mina allra bästa vänner. Jag vet att en fest med de vänner jag älskar tillsammans med Mickes dito inte kan bli annat än helt underbar.

Tiden går. Mycket är sig likt. Vissa saker har inte ändrats ett dugg. Inser att det finns ett behovs hos mig att göra precis just den här typen av saker. Samla människor jag tycker om, umgås, skratta så att tårarna rinner och bara hänga. Bästa livet. Bästa, bästa livet

image