Sommarens sista

…träningsbesök…. På måndag börjar jobblivet igen och då blir Årstahänget förlagt till helger igen.

Det närmar sig match, det märks. Idag var det återigen träning på Skarpnäck. Konstgrästräning eftersom arenan i Södertälje erbjuder samma underlag.

Andreas Dahl saknas fortfarande. Hans fot läker sakta men det lär dröja ännu ett litet tag innan han är redo.

Kennedy var på plats och deltog i hela passet. Ett par riktiga godisbitar bjöd han på, framförallt ett par helt briljanta inlägg i inläggsövningen. Killen har klass, men det visste ju vi redan.

Idag delades truppen i två grupper. Försvararna gnuggade försvarsspel med Gregg. De offensiva trupperna tränade inlägg/avslut på den andra planhalvan. Sista delen av träningen las övningarna ihop till ett spelmoment.

Det var en oerhört välbesökt träning idag. FanTV-Jompas kommentar om att vi var fler på träning än vad BP har på sina hemmafajter är nog inte långt från sanningen. Jompa pratade med både Kennedy och Banda så intervjuer lär dyka upp.

Mattias Adelstam fortsätter att imponera på mig. Hans tillslag på bollen är helt annorlunda. Han skjuter hårt och lurigt. Danske Thomas tar stort ansvar, styr med tydlighet. Känns bra!

Michael Andrews är fortfarande med och provspelar. Jag har ingen aning om hur klubben resonerar men själv är jag tveksam. Mest ur perspektivet att han inte känns färdig. Talang, absolut men jag tycker inte han presterat så bra som jag anser att han borde för att erbjudas kontrakt. Men, jag har haft fel förr..

Bäst idag var Wadda som redan igår påstod att han skulle ta dit korvvagnen och bjuda på lunchkorv. Jag trodde inte riktigt han menade allvar men ack så fel jag hade. Nog fan rullade han in och bjöd hugade träningsbesökare på finkorv! Otroligt generöst. Tack!

image