#varbergaway och bokmässa

Förlåt om jag låter gnällig, men jag är helt slut! Det känns som att jag varit på resande fot i en evighet, trots att det var i går morse som bilen rullade från Årsta mot Varberg. Nu sitter jag på tåget mot Stockholm. Galet trött. Men med många upplevelser med mig hem, både bra och dåliga.

Vi var några hundra som stod där i ösregnet i går i Varberg och såg två poäng rinna oss ur händerna. Eller kastas bort kanske är en bättre beskrivning. Orättvist kändes det. Stannade sen kvar i Varberg över natten på ett mysigt hotell tillsammans med fina vänner. DET var riktigt trevligt.

Upp tidigt i morse och iväg till Bok- och biblioteksmässan i Göteborg där jag höll tal om Palestina i en monter och minglade runt några timmar. Jag älskar den där mässan, jag vet inte säkert men tror att det är typ åttonde året jag är där. Tidigare har jag alltid stannat i några dagar, nu känns en dag mer än nog. De där 90 minuterna i kylan och regnet känns fortfarande i kroppen och mässmiljön är rätt påfrestande. Det bästa i dag var nog att jag fick träffa min vän Martin Schibbye för första gången sedan han släpptes ur fängelset i Etiopien.

När jag var på plats i går tänkte jag mig en lång utförlig blogg med bildspel till, men inser nu att det blir till att sova sista timmen på tåget.

Foto: Anna Wester