Passion

Jag har pratat om Arvid förrut. Måste hylla hans kärlek även fast det är till fel lag. Alldeles för många mellanstadiekids väljer att följa diverse storlag ute i Europa före våra inhemska lag. På skolgården är det mer Barca som gäller än något Stockholmslag. Tragisk utveckling.

Därför hyllar jag Arvids engagemang och driv för sitt BP. Han är störtskön och extremt konsvekvent. Ni minns kanske att han nekade bjudglass från mig eftersom den var grönvit.

Idag hade friidrottsdag i kasst väder. Vi beslutade att göra dagen kortare och äta matsäcken i klassrummet. Hungriga, blöta men lyckliga för resultaten gick bra. Min klass vann den avslutande stafetten i stor stil.

Vi gick hem och Arvid sa ”Pernilla, nu är jag så hungrig att jag till och med skulle kunna äta något grönvitt”. Bra beskrivet, för jag förstod exakt hur hungrig han kunde tänkas vara.

Efter lunchen tittade vi på vår klassblogg. Jag berättade att vi fått en fin kommentar där från en Bajenkompis till mig och att jag ville visa den för klassen.

Arvid visste vad som skulle komma upp på vår stora smartboard. Han parerade snyggt. För, det smärtar att till och med se Hammarby i skrift till och med.

image

Fel lag, rätt passion. Idag väljer jag att hylla passionen.