Födelsedagskalas at its finest

Idag har jag fått fira ett fantastiskt fint födelsedagskalas på hak. För världens bästa femåring dessutom.

Jag var inbjuden till sköna Cecilias kalas vid Gullmars. På videon nära hennes dagis. Vårt stamhak.

Det var precis vad jag behövde efter en sådan där måndag i vardagslunken. En måndag som visserligen innehöll briljanta klass-kids men en galen IT-tekniker hos stadens pissiga leverentör gjorde mig galet arg. Så där arg så att jag kokade. Det händer väldigt, väldigt sällan men idag brast det. Oturligt nog stod en elev i närheten och hörde svadan som lämnade frökens mun när luren låg på. Inte riktigt barntillåtna ord där inte. Och det tar en stund för mig att återhämta mig efter en sådan ilskeattack.

Hur som helst. Att då få susa över till Bajenland och äta äppelkaka med vaniljsås och sjunga ”Häppi bööööthdäjj” för bästa C, det var en lisa för själen.

Idag var det, Cecilias egna ord, ett vuxenkalas. Fast vuxna och vuxna. Ett gäng jättebebisar snarare. Och det är väl härligt för hand upp vilka av er därute som lekt ”Följa John” inne i en videobutik ikväll? Vem har lagt pussel? Vem har haft glitterfärgade ansiktsmasker och ätit godsaker?

Nä just det. Men det gjorde vi serru.

Grattis på födelsedagen finaste Cecilia. Det var en perfekt start på veckan. Tack för att jag fick fira med dig och dina vänner!