Kexens kalender: 8 – Hans-Olov Öberg

Turen har nu kommit till signaturen ”Hoooo”. Ni vet, han som skriver krönikor på officiella. Som är författare, musiker och allmänt lika galen bajare som alla vi andra?

Berätta lite mer om dig själv Hans-Olov?
– Jag är krönikör på officiella, styrelseordförande i Investment AB Bajenborgen samt Söderkisar och tidigare knattetränare.  Dessutom deckarförfattare och bluesmusiker. Upphovsman till ”Pekbok för Huliganer” samt, kanske det roligaste av allt nästa år: stolt förläggare för boken om templet,  ”Söderstadion Forever” tillsammans med Supportrarnas Matchprogram.

Hur skulle du vilja summera 2012 med tre ord?
– Hopp,  förtvivlan och TRO (i den ordningen)

Vad var bäst med 2012?
Bajenfamiljsammanhållningen,  sommarvärvningarna och  avslutningskänslan.

Vad var sämst?
Snedsparkar, moraltapp och förvirring.  Coachningen mot Sirius. Tätt följt av mitt fullständigt förlorade förtroende för ordningsmakten, oavsett om det gäller godtyckliga insatser eller godtycklig fakturering.

Vad har du för förväntningar på 2013?
– En fantastiskt vintervärvningskampanj som ger en bred och spetsig trupp.

– En diger lista av gjorda lärdomar i den sportsliga ledningen som ger högre lägstanivå och galna toppnivåer.

– Att ALLA som kallar sig Bajare fyller Nya Söderstadion på premiären och resten av säsongen och att vi inte kallar den för något annat än Nya Söderstadion, även i officiella sammanhang.

Stort tack för att du tog dig tid Hans-Olov och lycka till med Söderstadion-boken under 2013. Den ser Kexen våldsamt mycket fram emot!

Hans-Olov