Kexens Kalender: 10 – Erik Jonsson

Bajen Fans Basterds – grupperingen som förmodligen är den gruppering som skapat mest hausse och flest nyhetsrubriker inom Bajens supporterled senaste året. Lite hemliga, mycket sköna, oförklarligt galna medlemmar återfinns i denna gentila subgrupp. Vi hälsar Erik välkommen att inta decembers tionde lucka.
.
Tja Erik. Vem är du?
Erik (@erik_bajen på Twitter)

Hur ser din profil inom Bajen ut?
En del av inredningen på Söderstadion, passionerad periodare i Eriksdals- och MB-hallen samt spontankrökar i Zinkentältet. Älskar hatet och mår bra av att kanalisera ut ilska, frustration och min medfödda bitterhet mot en värdelös domare eller en småfet mittfältare i fel färger.

Vad säger du om Bajenåret 2012. Summera – 3 ord.
Man vänjer sig.

2012 – vad var bäst?
Inställningen och hjärtat hos krigarna i Hammarby Handboll och Bajen Fans Hockey samt organisationerna runt om de båda är alltid lika jävla kul att se.

Måste också passa på att nämna starten av Bajen Fans Basterds med allt vad det inneburit, och den numera legendariska och kaosartade bussresan till Borlänge som en höjdpunkt under året. Tack för alla skratt vänner!

Sämst då?
Det sportsliga. Då tänker jag självklart främst på fotbollen, men även i de andra sporterna gick ju resultaten inte riktigt dit man ville, undantaget handbollens uppryckning då kanske. Men Polismyndigheten snor nog ändå förstaplatsen i att vara sämst 2012, tror de flesta kan lista ut varför.

Berätta något som omvärlden inte vet om 2012. En hemlighet, en skandal, ett rykte eller bara något som vi ännu inte har en aning om. Det här är en blogg. Vi publicerar allt.
Ryktet säger att en viss föredetting och hans negativa inverkan nere på Årsta IP är den tveklöst största orsaken till att vi fortfarande harvar runt i andradivisionen.

Vad har du för förväntningar på 2013?
NO MORE RAMI!

Ok. Tack för att du ville vara med oss, Erik. Syns på barrikaderna – där man sanna dina ord: vänjer sig!

20121205-144846.jpg

20121205-144852.jpg

20121205-144858.jpg