Med pendeln till Uppsala

Sitter på ett tomt kontor, äter lunchen vid datorn, bloggar lite och tänker gå hem tidigt. Skönt ändå att jobba när många fortfarande har helg, men tråkigt att sällan kunna ha en sammanhängande längre ledighet. Men så är det ju på små organisationer, precis som på mindre företag. För ett år sedan hade jag första långsemestern på många  år, vid den här tiden packade jag väskorna för att göra min drömresa till Chile och Bolivia. Snart kommer brorsan hit och håller mig lite sällskap, det blir trevligt.

Känner att jag fick massor av energi av gårdagens magiska Bajendag. Tog pendeltåget hela vägen till Uppsala och Studenternas tillsammans med ett skönt gäng. Jag var inte beredd på att det skulle vara sånt bra drag på läktaren. Hade liksom inte tänkt på det. Så det blev en skön överraskning, med gåshud och rysningar. Och faktiskt stillade det abstinensen efter fotbollen litegrann. Men jag älskar verkligen bandy. Tycker det är så himla kul att kolla på, så vackert på något vis med grym skridskoåkning. Och vackert blev det. Härlig vinst. Tror vi på läktaren bidrog till ett och annat mål faktiskt.

På hemresan fanns det lyckligtvis sex platser över i BF-bussen som vårt lilla pendeltågsgäng fick köpa loss. Och i Eriksdalshallen var det så dags för nästa fight. Fick återigen uppleva en sjukt spännande handbollsmatch som slutade med seger – med en poäng!

En annandag att minnas.