Festförberedelser

På lördag smäller det. Årets hemmakalas för världens bästa gäng. Den tappra skaran i det gäng som skriver, producerar, fotograferar och säljer Supportrarnas Matchprogram. En fest där vi ska kicka igång 2013.

Vi hade hemmafest hos mig även förra året. Det var snöstorm ute men varmt inne. Roliga saker ska man göra mer av. Så vi bestämde oss för att köra igen.

Festarrangören, det vill säga undertecknad, är i startgroparna. Idag har jag gjort ett litet ölstopp på Apoteket Röda Näsan. Jag har inte riktigt kirrat själva frågesporten till hundra procent än, men det jag däremot HAR fixat är tidernas bästa present. Men inte till vinnaren. Utan till någon som deltar. Den ska jag lotta ut bland de som kommer.

Det kommer att utgå pris till vinnaren också. Men i det här sällskapet vet jag många som givit upp på förhand. Det går liksom inte att tävla med de här dårarna. De kan ju allt. ALLT.

Jag är stolt över mycket i mitt liv. Matchprogrammet ligger högt upp på listan över saker jag kanske är lite mer stolt över. Ett otroligt bra initiativ. Varje nummer är vackert. Varje nummer jag läser känner jag stolthet över. Det är viktiga dokument. Dels där i stunden, precis innan match. I uppladdningen. Men också senare. Jag vet att Redaktör Hagström varje säsong går till KB och lämnar en bunt. För nästnästa generations bajare. För framtiden som vill ta reda på saker om hur det var förr. Viktig dokumentation.

Vi har en fansida på ansiktsboken. Det är alldeles för få av er som gillar den. Där kommer vi alldeles strax att publicera en viktig efterlysning. Jag tycker att ni som använder er av facebook ska se till att klicka här. Och gilla vår sida.

På lördag festar vi på fel sida Västerbron förvisso. Men vem vet, kanske festar vi så mycket att vi kan störa någon av mina grannar som befinner sig på helt fel stig i livet.

Och ni som inte kommer på festen. Ni köper väl matchprogrammet?

Image