Cyprus: ”Sju poäng”

Nu är jag framme. Landat på Cypern ett dygn innan laget kom ner. Vi tog det beslutet eftersom flygbiljetten var så pass mycket billigare om man åkte ur söndag att man tjänade på det. Och jag klagar inte. Klockan ringde 03.00 i morse och då påbörjades resan. Jag är rejält sliten nu. Jag är ju en dam av rutiner. Gillar mina åtta timmars sömn jag. Haha. Tant Pernilla. 

Hur som helst, resan gick jättesmidigt. Vi fick ett grandiost mottagande på vårt hotell. Fina rum här på Vinghotellet och vi möttes dessutom av en välfylld kyl! Tack fina R och M hemma i Sverige som hjälpt oss så!

Staden är död. Stendöd. De flesta hotellen är vinterstängda. Likaså de flesta affärer och restauranger. Definitivt inget ”unz unz” och paraplydrinkar. Spökstad så här års. Å andra sidan. Vi är ju inte här för något festarliv. Tvärt om. Det gör mig inget att staden är tråkig. Jag ska få stå uppe vid en grön gräsplan, känna ljumma brisar blåsa och jag ska få se Hammarby på heltid. En hel vecka. Inte missa en endaste sekund. Bara insupa det jag gillar allra, allra mest.

Snacka om vardagslyx. Jag fattar ju att jag är lyckligt lottad. Få förunnat att få uppleva det här. Det är nörderi på högsta nivå. Men jag gillar’t. 

ImagePeter har tagit kortet från vår balkong. Utsikt över minigolfbanan. I morgon ska vi säkert hinna ta en match. Jag suger på minigolf. 

Håller tummarna för lite sol i morgon. Det skulle onekligen smaka mumma att få känna sådana mot nästippen.