Matchfri vecka och massor av jobb

Bryssel by my Instagram

Vet inte hur jag tänkte när jag gjorde mitt schema för den här veckan. Eller jo, typ att ”ah ingen match i veckan och jag behöver vara ledig den 23:e för att kunna åka på Gais-borta, så jag bokar in jobb dygnet runt.” Så en galen arbetsvecka, men väldigt väldigt roliga saker.

Först resa till Bryssel måndag-tisdag där jag träffade kollegor/vänner från 13 olika europeiska länder och alla har typ samma jobb som jag och en del är ideellt arbetande aktivister. Det är väldigt inspirerande och ger ett viktigt perspektiv också. Inser att vi har ett ganska bra politiskt klimat här i Sverige ändå när det gäller att jobba med just Palestina/Israel-frågan.

Jag har börjat gilla den där staden efter ganska många resor dit. Men EU-kvarteren tycker jag fortfarande känns väldigt märkliga med sina gigantiska byggnader och finklädda människor. Så doftar den choklad. Hela stan.

I går var det en manifestation på Sergels Torg där jag höll ett litet tal. Jag är alltid rätt nervös inför sådana grejer, men ser det som en stor ära att bli inbjuden att tala och jag tycker att det är jättekul.

I kväll ska jag hålla ett föredrag för SSU Söder. Det ska bli grymt. Älskar att snacka för och diskutera med unga engagerade människor.

Nästa vecka, blir det mer Bajen. Längtar!!

annasergel2