Nedräkningar

Just nu pågår det flera sådana i mitt liv. Nedräkningar. Bäst att skriva att det är i mitt, Pernillas liv, det räknas ner eftersom jag valde fel inlogg att skriva ifrån…

#sommarlov13 är den jag längtar mest till. Det är löjligt få skoldagar kvar. Jag ser väldigt mycket fram emot att kasta iväg kidsen på sommarledighet. Kanske än mer den egna ledigheten. Välförtjänt. Behövligt. Nästintill nödvändigt.

#sistamatchen är ju en annan nedräkning. Som jag fasar för. Kan inte ens förstå hur det ska bli att gå därifrån. För sista gången. Den plats som är så oerhörd viktig i mitt liv. Får magknip av att ens tänka tanken.

#portugal och #skottland är två sommarresor jag ser fram emot. Först blir det de brittiska öarna. Skotska högländerna. Bröllop. Kommer att bli magiskt. Därefter tar jag morsan å dennes väninna under armarna och vallar damerna till Algarve. Solstol, bokläs, långa strandpromenader och rekreation. Jag längtar något oerhört.

Innan dess är det även #midsommar. Den enda högtiden jag faktiskt älskar. Munsö, vänner och tradition.

Ikväll har jag varit på Grimsta. Träffade en Jonathan som ska vara bollkalle på Söderstadion på måndag. Det blir ett knäck om det i ett matchprogram här framöver.

Nedräkning. Nu närmast är det #Landskrona som väntar. Bara fyra dagar dit. Känns som en evighet.

Kexhänga i helgen. Nödvändigt. Behöver tjejerna. Ska även fyrtioårskalasa och fira Norge. Hur tokigt än det må låta. Missar tyvärr junisarnas match mot Vasalund i morgon kväll. Inte bra, men litar på att det finns andra som täcker upp…

Viktigast i helgen blir dock söndagens #BF-möte. Vi ses väl där?