Tack

Det finns tider då jag mer än någonsin behöver stöttning, peppning, råd och omtanke. Är så jävla stolt över de här tjejerna på bilden, som i en flera-veckors-orkan stått bakom min rygg och hjälpt mig sortera och tänka klart i beslut som äventyrat hela min tillvaro.

I går blev jag invald som ordförande i Bajen Fans. Sveriges största och mest dynamiska supporterförening. Det är, utan tvivel, det största och mest ärofyllda uppdrag jag tagit mig an sedan det märkliga barnet bestämde sig för att bygga bo inne i min mage för cirka sex år sedan. Det är ett uppdrag jag tar på större allvar än allt annat hittills i mitt aktiva supporterliv. Ett uppdrag jag inte alls vet om jag ror iland, men som jag vet att jag kommer att lägga ner min själ i. Jag kommer att ge av mig själv, av min tid, av min kraft, av mitt mod, av min kompetens, av min erfarenhet. Det kommer att krävas ofantligt mycket.

Bajen Fans för mig, är mycket av vad mitt liv går ut på. Det jag tror på. Det jag brinner för. Det är en enande kraft med oändligt många inslag av såväl mänskliga som moraliska som historiska som känslomässiga drag. Att få vara en del av det man tror på. Det är kärlek, och på riktigt. Det är meningen.

Det finns en väg att välja – den vägen är framåt!

Vill flagga för att jag inte kommer att vara särskilt närvarande på den här bloggen ett tag framöver. Den tiden finns inte. Men när tiden finns, då skriver jag. Kommer inte släppa den här lilla babyn som den här bloggen blivit.

Tack för att ni finns, Anna och Pernilla. Och tack årsmötet i går, för förtroendet som gavs. Största.

galen_pernillaFoto: Andreas Blixt