#Sundsvallaway i går

flaggorKänner mest tomhet efter bortaresan och matchen i Sundsvall igår. Men när jag tänker tillbaka var det ändå flera saker med den där resan som blev ljuspunkter. Små saker, som besök på ett idylliskt ecocafé med goda veganmackor och känslan på läktaren innan det var klart att vi förlorade. Och till och med resan hem blev helt okej på grund av omgiven av fina människor.

Men nu mest tomhet och besvikelse. Och oro. Ser rubrikerna på löpsedlarna idag att vi ska värva oss ur krisen. Det är också vad supportrar har fått till svar andra tillfällen. Det låter ju bra att det finns planer på att förstärka truppen, men jag hoppas innerligt att det inte är den enda planen. För det är ju många matcher kvar tills vi ens har möjlighet att värva. Jag tycker också att det är märkliga signaler till de spelare vi har.

I dag är jag glad att jag har ett jobb som kräver fullt fokus och engagemang. Den här Bajenångesten är inte hälsosam. Nu tar vi nya tag på måndag, jag hoppas verkligen att de två sista matcherna på vårt älskade Söderstadion blir fullsatta.

Gett upp har jag inte. Och fler bortaresor lär det bli.

Allt för Bajen liksom.

På bussen: Premiär för Petters alkoholfria P. Lex Pure som lanserades 1 juni.  #Hammarbynykteristas Jag, Peter och Gustav Foto: Siri