När ord värmer

image

Kan inte sova. Allt i mig rusar. Valde att inte dricka något i dag. Ville känna allt. Ta in. Uppleva. Bearbeta.

Vilken dag det blev. Intryck och känslor från tidig morgon.  Ilskan över att laget inte levererar. Stod där på läktaren och var riktigt jävla skitarg. Tårarna när hela Söderstadion står upp och kör ”Här är Hammarbys A-lag”. Mäktigare än så blir det nog inte.

Tårarna när Magnus Carlson och Moneybrother framför ”Platsen i mitt hjärta”.

Planinvasionen. Nakenhjulningen. Bengalerna och rökbomberna. Tifot. Skrattet och sången. Vännerna. Min plats.

image

Tacken. Jag ligger här och tänker på alla tacken. Det började redan på Medis där vi sålde program.  När en för mig okänd kvinna stannar mig och säger tack. När hon säger så varma, starka och innerliga ord om vår blogg att mina ögon tåras och mitt hjärta blir alldeles varmt.

Men det fortsatte ju. Jag har aldrig varit med om en dag och en kväll där jag fått så många innerliga tack. Så mycket beröm och cred att jag på riktigt rodnar.

Tacksamhet

Det betyder allt för mig när ni säger det ni säger.  Energin det ger mig för att fortsätta skriva är enorm.

image

Jag vill därför passa på att tacka alla ni som läser. Som nästan dagligen kikar in i vårt lilla krypin.  Jag älskar att ni gör det. Jag förstår inte alltid varför då långt ifrån allt vi postar håller klass. Men jag är väldigt glad, stolt och tacksam.

image

Idag tog vi farväl av ett hem. Kära, underbara Söderstadion.  Jag har absolut inte förstått vidden. Förnuftet säger en sak. Men känslorna en annan.

Jag missar matchen mot Östersund.  Har äran att kommande helg få bevista ett bröllop i Skottland.  Sannerligen inget dåligt substitut.  Jag ser grymt mycket fram emot det. Det är delvis bajentema på det bröllopet dessutom.

Klockan är halv tre. Ute skränar fiskmåsarna högt fast att jag är mitt i stan. Det droppar sommarregn mot fönsterbläcket.  Jag hör koltrastens betydligt vackrare stämma. Sommarnatt.

I mig ekar sången. Jag känner tydligt doften av Söderstadions gräs. Jag noterar sticket i halsen av bengalerna när jag drar ett djupt andetag. Försöker gå ner i varv.

Söderstadion. Du fattas mig redan.