Söndagshäng

image

En promenad runt Kungsholmen fick inleda söndagen.  Dimma. Vindstilla och höstfärger.  Stockholm är så oändligt vackert.

Därefter en fika på Södermalm med tre sköna bajenkisar. Snack om klubben.  Snack om livet.

Vi gick sen till Kanalplan.  U17 och slutspel. 1/8-final mot Vasalund.  Hann knappt sätta oss tillrätta innan gästerna gjorde mål.  Snyggt distansskott innan matchklockan ens visade två minuter spelade. En klar missräkning.

Lillebror Garcia kvitterar strax innan paus och jag trodde att andra halvlek skulle bli en stark uppvisning.  Men vad fel jag hade. Jag tycker inte att Hammarby alls kom upp i den klass som jag sett tidigare.

image

Vasalund får en frispark precis utanför straffområdet med kvarten kvar och utnyttjar läget. 1-2 till gästerna.  Ett resultat som står sig matchen ut och därmed är säsongen färdigspelad.  Jävligt tråkigt.

Anna och jag tog oss sen till Sätra och hockeylagets match mot Väsby. Parkerade i kafeterian och fick se Hammarby bärga hem en säker 3-1-seger

image

Bra spel i boxplay och en fin insats av vår målvakt. Kukkonen gjorde de två sista bajenmålen och får väl också anses starkt bidragande till den sköna segern.

Nu parkerar jag i soffan och inväntar dagens avsnitt av Bron. Summerar en fin söndag där jag ännu en gång slås av hur skönt jag tycker det är nere på Kanalplan.  Jag stormtrivs på den där träläktaren.

Kanske bäst jag pallrar mig dit till 17 i morgon när U21 spelar mot Elfsborg.  Gäller att passa på. Inte många fotbollschanser kvar nu…