Ett år

Tänkte att jag skulle följa strömmen och typ sammanfatta det här året. Det blev svårt.

Det inrymmer allt från parering av efterspel av ett bombhot, oändligt många kaoschattar, matcher, mediatrakasserier, konflikthantering, en lägenhetsflytt, ett barn som börjat skolan, styrelsemöten, klackmöten, sagläsning varje kväll för barn behöver högläsning, propagandaarbeten ute på gator och torg, arrangerande av manifestation, styrelsemöten, supporterworkshopar, medlemsmöten, hjälpt vänner att skriva CV, polishaverier, bortamatcher, deltagande på demonstrationer, ordförandeskap, tagit över ett till land i mitt jobb, medlemskvällar, ett extra årsmöte och ett ordinarie sådant, middag kl 17 til barnet, deltagande i arbetet mot rasismen, tjafs med arenabolag och poliser, en New York-resa, podcasts, lägenhetsrenovering, blogga, årsmöten, intervjuer, barnkalasfix, matcher, debattskrivande till långt in på nätterna, middagsbestyr, galet många skrattanfall, hantering av ett barn som vägrat kläder, korrigerat texter efter texter, bussvärdsjobb, pengainsamlingar till Bajensektioner, tunnelevent, yoga, ofta ett hemmadagis med huset fullt av ungar, kampanjarbeten, en ledarskapsutbildning, en teamcoachutbildning, twitter, facebook, hemsidesfix, strategiarbeten, tillgänglig 24/7. Och annat.

Fan, vilket roligt och mäktigt år med lika roliga och mäktiga människor!

Nu går vi vidare. Mot ett fantastiskt 2014 där den grönvita flaggan vajar på topp, där den ideella kraften behåller ställningen som starkare än starkast och där barnet fortsätter att gilla plugget och någon Charlie.

Tack alla ni som förgyllt det här året och som lärt mig så mycket om så mycket. Ni är världen, och inget mindre än världen, för mig.

IMG_3388Foto: Henric Wauge