Många farväl..

Jag lyckades pricka in de två träningar som var nere på Årsta IP innan vintern kom på riktigt. Det var nästan vårkänsla att stå där i solen och kolla träning med sköna människor runt – och jävlar vilket sug jag fick efter att fotbollssäsongen ska sätta igång! Och det sitter kvar, även om hjärnan nu mer ställt sig in på ett tag till där bandy är huvudsport. När jag stod där nere på Årsta så sjönk det in att så många spelare lämnat – och nya kommit in! Insåg att det bara är Johannes Hopf som spelat mer än två säsonger. Känslorna är splittrade, flera ledsamma farväl som jag ser det. Men också så klart, spännande.

Det som känns mest sorgligt och som jag ofta tänkt på är att man sällan får chansen att säga hej då till dem som försvinner. En del spelare som försvunnit genom åren har dessutom förtjänat en avtackning.

Så jag säger hej då här. Till alla. Och i dag vill jag speciellt tacka Castro för alla år i Bajentröjan. Önska honom lycka till från hela mitt hjärta och hoppas att vi ses igen!

Tack och lycka till också Figge, Rynell, Max, Billy B, Kevin, Lallet, Tranberg, Nic, Sundin, Adelstam, Monday med fler..

Med begränsningen just den datorn jag sitter vid samlade jag lite bilder, några favoriter andra bara bra minnen. Från Cypernlägret till exempel.

Detta bildspel kräver JavaScript.