Bajenkväll, discobajen och Bajen Fans

Söndagskväll och en tuff arbetsvecka väntar med full kalender. Rapporter ska skrivas, utvärderingar sammanställas och bokslut göras. Jag bävar lite. Men konstaterar att jag fått en hel dos positiv energi i helgen och den tänker jag bära med mig. Grönvit energi. Det blev Bajen från fredag till Söndag. Med undantag för att jag numera kollar bandy i Sollentuna där mina systersöner spelar. Det var lite ovant i början efter att ha sett dem i Hammarbytröjan sedan de var små kids, men jag är jätteglad att de fortsätter spela bandy och att det går bra för dem. Jag är en mycket stolt moster och trogen supporter.

Bajenkvällen blev många kramar och kära återseenden med framför allt fotbollskompisar som man inte träffat på länge. Eller jo, ganska många har man ju stött på i olika sammanhang. Men det blir ändå en omställning från att man ses ibland flera gånger i veckan och spenderar flera timmar på bussar tillsammans. Trevligt var det. Jag köpte en ny tröja av Ultra Boys och jag älskar den. (Ni som inte vet vem hon är får googla..).

Det blev en lång kväll och natt med EFTERFEST på Skyddsrummet med Freddy Ferms Vänner som huvudarrangörer. Vill ge FFV cred för ett riktigt bra arrangemang. Jag hör ju till discobajen så jag dansade tills jag hade så ont i fötterna att jag knappt kunde ta mig därifrån. Grymma DJs som spelade asbra musik. Schysst blanding av folk i olika åldrar och härlig tanke att precis alla på festen är Bajare. Tack för en fin kväll.

På lördagen var det dags för Bajen Fans årsmöte. När jag satt där och lyssnade till Mias föredragning av verksamhetsberättelsen så blev jag otroligt imponerad och stolt. Jag har ju följt BFs arbete på nära håll och även varit engagerad lite här och var, bland annat i att ordna manifestationen och så har jag suttit i debattutskottet. Ändå var det först där, när jag hörde helheten berättas som det sjönk in hur otroligt mycket föreningen gjort under ett enda år. Jag har ju sagt det till alla dem personligen så klart, men vill ändå här officiellt tacka den avgående styrelsen för ett fantastiskt arbete. Så jävla grymma är ni. Jag är väldigt stolt över hur Mia har skött ordförandeskapet. Självklart är jag stolt som vän, men framför allt som BF-medlem. Och jag vet att det är många ideella krafter och hårt arbetande personer som gjort det  möjligt. Att kunna bedriva utåtriktat arbete och samtidigt stärka en organisation internt är inte lätt. Men det har styrelsen lyckats med.

Jag vill också önska den nya styrelsen lycka till. Så många bra krafter där!

Efter årsmötet hade vi – som kanske redan framgått här på bloggen – kexhäng i Årsta. Ny layout på bloggen och massor av idéer om vad vi ska hitta på här framöver.

Godnatt.