En vecka i Bajens tjänst

Foto jag tog på vinnarna i fotbollstennisen på Cypern 2013


Den här veckan har jag jobbat dubbelt. Men det är självvalt och helt klart värt. Nästa vecka ska jag nämligen ta ledigt från jobbet under sämsta tänkbara tid när rapporteringar och bokslut ska göras färdigt, men för att vara i Bajens tjänst. Jag ska åka med till Cypern på träningslägret och rapportera för Hammarby fotboll på officiella hemsidan.

Det blir tredje året jag gör det och jag är jätteglad och pepp. Men det är många känslor som trängs inom mig nu, för jag vet att det blir en tuff vecka.  Och man vill ju göra så himla bra. Minns själv alla gånger jag suttit hemma och törstat efter försäsongsinformation från lägren.

Mitt främsta uppdrag blir att fota och göra intervjuer. Jag har köpt ny kamera och nya objektiv så det ska bli kul att få köra in mig på nya utrustningen, det är ju inte så ofta jag får möjlighet att fota flera dagar i sträck.

Just nu alltså en mix av känslor; jobbstress, resfeber och prestationsångest, förväntan och längtan. Men planen är att på lördag morgon ska det bytas ut till 100 procent pepp och motivation.

Hoppas på lite värme där också, shit vad det vore skönt.

Foto: Anna Wester Cypern 2013