På väg.. och OS-guld i Riga

Begav mig tidigt till Arlanda så att jag hade tid för frukost framför OS-sändningarna. Älskar att vara på väg. Flygplatser, tågstationer, bussar.. det spelar ingen roll vart jag är på väg egentligen; till bokmässan i Göteborg, bortamatch i Degerfors, till Palestina, Bolivia eller som nu till Cypern. Innan jag kommer fram är känslan den samma.

På väg. Bort från vardag. På väg. Mot äventyr. Stora som små. Det här måste jag säga, känns stort.

Nu sitter jag på flygplatsen i Riga där jag ska hänga några timmar. Jag kommer hit och inser att här finns både gratis wifi och OS på storbild. Slår mig ner framför tv:n och ser att damernas skidstafett pågår. Och inser efter några sekunder att jag bevittnar något historiskt, något helt otroligt. Kalla tar in 25 sekunder och spurtar hem guuuuuuldeeeeeeet.

Jag ställer mig upp och vrålar och inser att jag nog är enda svensken framför den här tvn. Sätter mig ner igen och jublar tillsammans med andra på twitter istället.

Fy fan så jävla fantastiskt. CHARLOTTE KALLA. Jag ryser och gråter.

De här timmarna kommer att gå fort. Ungefär nu lämnar spelarbussen Årsta och jag möter upp laget och mitt mediateam, Love och Albin, i Larnaca i kväll.

Vi hörs snart!