Sol, vind och Bajen

Väderbiten av sol och vind, galet trött men väldigt glad. Det sammanfattar nog bäst min sinnesstämning efter första dagen här på Cypern. Det känns som ett efterlängtat avbrott i vardagen och så himla skönt med värme och nästan overkligt att få ägna dagarna åt att kolla Bajen och fota i vacker miljö. En utmaning att fota med  de ljusförhållanden som råder här också, som skiftar väldigt snabbt.

Jag hade dock glömt hur fort tiden går när man är här och hur lång tid det tar att fixa med bilderna och så det ständiga Cypernproblemet; internet. Har man väl lyckats logga in så aktar man sig för att tappa den där livsviktiga uppkopplingen igen för man vet aldrig om det går att komma in igen.

I dag var det två bollpass och jag fotade båda. Två album med bilder ligger uppe på Hammarby fotbolls facebooksida: https://www.facebook.com/HammarbyFotboll

Min känsla så här långt är att stämningen i truppen är mycket bra, både på planen och utanför. Och det gör mig så enormt glad. För träningsrapporter och filmer hänvisar jag till officiella hemsidan eller Svenska Fans. I morgon är planen att jag ska göra en spelarintervju och fota eftermiddagspasset. Lovar fler bilder på Kexbloggen. Har en egen liten mapp på datorn för bilder som inte kommer på officiella men eventuellt här..

Nu ska jag soooooovaaaaa.

malet