Skönt och viktigt

image

För första gången i mitt liv låg jag under ett parasoll på en solstol och följde Hammarby via direktuppdatering och twitter.

Att Rennie gör mål tämligen omgående renderade ett högt jubel. Några stackare runt omkring tittade förstås förvånat och nyfiket men jag iddes inte förklara. Däremot njöt jag.

Att Hammarby tog två bortasegrar i Småland var både starkt och viktigt. Johannes och försvaret håller nollan och jag tror att den lediga veckan som nu väntar spelare och ledare är oändligt mycket skönare än tidigare somrar.

När Torsteinbö gör tvåan känner jag hur jag ryser och känner hur ögonen tåras där bakom solglasögonen. Den här föreningen betyder så vansinnigt mycket för så många. Det påverkar våra liv på ett sätt som oinsatta inte förstår. Berör och engagerar på djupet. Rubbar våra sinnen fullkomligt.

Vi hänger med där uppe. Vi spelar kanske inte fulländat men rapporterna hemifrån pratar om klokhet och lugn. Det gillar jag. Det fattas ett gjort mål från att redan nu tangera hela förra årets målskörd. Det gillar jag ännu mer.

När laget kommer tillbaka från ledighet tänker jag hänga på Årsta. Jag längtar.

Bra jobbat Bajen!