Semesterdag 4: Hågelbyparken och Slagstabadet

bild (8)I dag tog vi pendeln från Årstaberg till Tumba, och buss från Tumba till Hågelbyparken. Vi strosade runt i sommarhärlig omgivning, hon klättrade i lekparken och körde runt i något slags minibilpark där ungarna ska lära sig vett och etikett i trafiken. Vet dock inte hur mycket hon lärde sig. Blev däremot glad att hon valde att tuffa runt i en traktor och inte i en rosa Porsche eller i en polisbil.

Vi spanade in djuren i parkens 4H-gård och käkade matsäck i skuggan under ett träd. Fint faktiskt. Tyvärr fanns ingenstans att bada vilket blev ett jävla aber då det var över 30 grader varmt.

bild (9)

Så, vi tog bussen till Norsborg, ca 15 minuter, och ytterligare en buss därifrån ut till Slagstabadet där vi hängde hela eftermiddagen. Grymt nice badplats med långa bryggor, minigolf, kiosk, omklädningsrum och sånt där som gör livet exklusivt.

Såklart slocknade hon på bussen hem. Den här värmen är förödande för energin. Men vi samlade ihop oss och kom till och med iväg till gymmet senare.

För övrigt så har jag lärt mig att man har matsäck med sig. Överallt. Det är svindyrt att käka överallt, och väldigt mycket mysigare att hitta egna picknickställen.

STOCKHOLM!