Fredagsträning

image

Äntligen! Sommar, solsken och Årsta IP. Tre väldigt lyckade ingredienser för en bra dag.

Med kaffe i termos, hammarbymuggar och soyamjölk tog jag mig nerför backen mot träningsplanen. Det var ett tag sen och min egen längtan var stor. Jag älskar ju mitt sommarhäng på Årsta.

Idag spelade de mycket tvåmål över helplan. Med från junisarna var Simovski och Kettler. Även Adrian Engdahl fanns med på målvaktssidan. I övrigt såg alla spelare förutom Thorsteinbö ut att delta. Fredrik rehabbade.

Johnny Ultrish bjöd på hembakta kakor, synnerligen goda och precis som i sina bästa stunder avhandlas högt och lågt vid sidlinjen. En ganska välbesökt träning. På näthinnan efteråt finns Pablos läckra djupledspassningar där han friställde medspelare elegant.

Skönt att vara där nere och jag har lärt mig att tycka konstgräset är okej. Nu var det dock även  nyasfalterat längs kanten vilket förstås kommer ta ett par gånger att vänja sig vid. Borta är vattenpölarna, gruset och myrorna.

I helgen är det träningsfritt men på måndag är jag på plats igen. Innan dess tar jag mig upp till Norrtälje-trakten för lite efterlängtat vänhäng.

image